Voor Geely hebben we chiptuning voor de volgende modellen:

Chiptuning Geely

De Geely Boyue heeft sinds de introductie eind 2016 gezamenlijk meer dan een miljoen exemplaren verkocht, zo maakte de Chinese autofabrikant onlangs formeel bekend. Bij de eerste introductie door Chinese media en consumenten ook wel 'de mooiste SUV' genoemd, is de Boyue sindsdien gelanceerd in meer dan 17 landen over de hele wereld, waaronder Rusland, en markten in Oost-Europa, Zuid-Amerika, Afrika en Zuidoost-Azië. Ecu-Soft is al in staat tot Geely Chiptuning, ondanks dat dit model nog niet veelvuldig in Europa op de markt is verschenen.

Geely Chiptuning

Op sommige van deze markten staat de Boyue ook wel bekend als de Atlas, Emgrand X7 Sport of Azkarra, maar voor ons hier kennen we hem als de Proton X70. Het volstaat te zeggen dat de SUV sinds de lancering in december 2018 hier een hit is bij autokopers, wat bijdraagt ​​aan het wereldwijde verkoopcijfer van Boyue. Ondanks de goede prestaties af-fabriek is kan Ecu-Soft uw Geely chiptunen zodat er nog betere performance wordt behaald in combinatie met het laagst mogelijke brandstofverbruik. Sindsdien is de X70 overgestapt van een volledig geïmporteerd (CBU) model naar een lokaal geassembleerd (CKD) model, waarbij de fabriek in Tanjung Malim van de nationale autofabrikant verantwoordelijk is voor de montage.

Volgens Geely was de Boyue een van de eerste modellen in China die was uitgerust met intelligente connectiviteitsfuncties, waardoor eigenaren op afstand met het model konden communiceren en het ook konden stellen met vragen en opdrachten met behulp van de activeringszin 'Nihao Boyue'.

Zoek hieronder de mogelijkheden voor uw Geely

De zekerheid van ECU-SOFT

  • Maatwerk tuning, op uw wensen afgestemd
  • Meer snelheid, rendement of vermogen
  • Gegarandeerd jarenlang plezier
  • Service & kwaliteit
© 2024 - ECU-Soft. Alle rechten voorbehouden