Eco Tuning

Door Ecu-Soft Eco Chiptuning toe te passen op uw chiptuning auto, chiptuning vrachtwagen of bestelbus kunnen er bepaalde besparingen worden gerealiseerd voor elke kilometer die wordt gereden. Denkt u hierbij aan 10 tot 20 % op auto's en bestelbussen en 8 tot 15 % op vrachtauto's.

In tegenstelling tot andere brandstofbesparende producten hoeft er met ECO Tuning geen extra kastje of iets dergelijks in het voertuig ingebouwd te worden. Vanuit de fabriek wordt elke auto, vrachtauto of bestelbus met een standaard softwarepakket geleverd. Echter is deze software nog veel beter te optimaliseren. Met Eco Tuning wordt de huidige ecu ook wel Electronic Control Unit genoemd opnieuw geprogrammeerd waardoor het voertuig voordeliger omgaat met zijn brandstof, soepeler rijdt en zelfs ook stukken beter presteert! Dit alles bij elkaar zorgt er voor dat er een leuke brandstofbesparing plaats vindt.

Eco tuning wordt in verschillende stappen toegepast op uw voertuig. Als eerste wordt de software van uw auto, vrachtauto uitgelezen. Hiermee gaan wij aan de slag. Na de software optimalisatie wordt het aangepaste bestand terug in de ecu geschreven. u begint direct met het besparen van brandstof!

Tuning mogelijkheden van Ecu-Soft:

Voordelen van ECO Tuning:

Minder brandstof verbruiken na het optimaliseren van uw software door ECU-Soft, dat klinkt te mooi om waar te zijn!  Wij gaan u verklappen dat dit geen fictie is, ECU-Soft tuning weet waarmee ze bezig zijn! Lees meer over hoe chiptuning werkt.

  1. Hoogste brandstofbesparende product van dit moment
  2. Geen inbouwvan extra apparatuur nodig
  3. Verhoogd de rijsouplesse van elk voertuig
  4. Goedkoop in aanschaf
  5. Binnen 1 tot 1.5 uur geïnstalleerd

 

Ik wil meer informatie  

Terug naar tuning pagina.

© 2024 - ECU-Soft. Alle rechten voorbehouden